Diepe Relaxatie

Het leven is soms hectisch. Je ontvangt op jouw pad allerlei zaken die je (energetisch) uit je evenwicht halen. Gelukkig kun jij je eigen veld bewaken. Zo ben je rustiger, ontspannender en beter uitgerust om de zaken die jou in onbalans brengen het hoofd te bieden.

Beluister hier een gratis meditatie van Roy Martina, bedoeld om jou in een diepe staat van ontspanning te brengen. Deze ‘Diepe Relaxatie’ meditatie kun je inzetten zo vaak je wilt. In de ochtend, wanneer je net wakker wordt. In de avond, voordat je gaat slapen. Of misschien zelfs als er een voorval is dat je uit evenwicht haalt en je graag in ontspanning wilt zakken.

Jij bent de meester over je eigen energieveld.

Meer lezen over Module 1 van de Quantum Hypnosis Training? Klik hier >

Quantum Connection Hypnosis Technique is een nieuwe, grensverleggende en baanbrekende branche binnen de hypnose. Het focust zich niet meer op het oplossen van een probleem, maar lanceert je regelrecht in je genie-modus. Waarin alles je zo natuurlijk afgaat als ademen.

Dit unieke persoonlijke ontwikkeltraject brengt je in quantum flow, waarin jij doorlopend blijft profiteren van je aangeboren talenten, in plaats van te moeten werken in aangeleerd gedrag. En dát is een van de grootste oorzaken van ongeluk.

Ben je er klaar voor? Om in je quantum flow te stappen?

Deel dit!