Nieuws over Terra Nova

23 november 2023

In nog geen 5 jaar tijd hebben Robert en Monique het retraitecentrum Terra Nova Center in Zuid-Frankrijk op de kaart gezet. Van een nagenoeg stilliggend centrum met een enorm achterstallig onderhoud transformeerde het in een florerend en goedlopend retraitecentrum.

De levens van velen werden naar een hoger level getild.
In de periode dat Robert en Monique er met hun drie kinderen de kar trokken volgden 2500 mensen er retraites en werkten en woonden meer dan 45 mensen op het landgoed.

Teachers als Janosh, Roy Martina, Yvonne Toeset, Brahman Menor, Geert Kimpen & Michelle Shanti en vele anderen gaven retraiteweken en masterclasses op Terra Nova. Daarnaast schreef Robert drie boeken in die vijf jaar: 2044, Trauma en De laatste Kathaar (komt in februari uit).

Nu is het tijd het stokje over te geven. Robert en Monique zijn verhuisd naar Spanje waar hun drie zoons makkelijker naar school & vriendjes kunnen dan op het Franse platteland. Terra Nova stond even te koop toen Yolanda Eijgenstein een soort van verliefd erop werd. Naast dat het een magische plek is, past het bij haar wens om met onconventionele, ondernemende en bewuste denkers, doeners en voelers het verschil te maken rond complexe thema’s die zich in de wereld aandienen.

Deze voormalig Zakenvrouw van het Jaar, topspreekster en co-founder van Moving Leadership heeft Terra Nova Center overgenomen.

Samen met haar partner Katrien Braeckmans, voormalig Directeur in Company bij opleidingsinstituut De Baak en co-founder Moving Leadership, is ze van plan Terra Nova voort te zetten en naar de next level te brengen!

Robert en Monique zijn superblij met en dankbaar voor de overname en geven nog met regelmaat retraites op het landgoed.

Tot ziens op Terra Nova!

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *