Online Challenge Spiritueel Leven | Bridgeman

Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

Dagelijks talloze beslissingen
’s avonds niet kunnen slapen
Constant blijven piekeren.
Luisteren naar je verstand of je gevoel.
Je afvragen: ‘wat wil ik nou?’

 ‘Volg je hart’ zeggen ze dan. Maar wat betekent dat? En hoe doe je dat? Want als je niet weet wie je bent en wat je wilt, is het lastig om bewust te leven. Of ook wel ‘spiritueel leven’ genoemd.

Spiritualiteit is met beide benen op de grond staan. De uitdagingen van het leven aangaan en tegelijkertijd een vreugdevol leven leiden. Het is de weg die naar innerlijke vrijheid lijdt. Spiritueel leven is veel meer dan het ontwikkelen van je eigen spirituele vermogens!

Previous Next

Wat weet ik daarvan? Na een aantal heftige ervaringen maakte ik een ommezwaai in mijn leven en besloot ik op zoek te gaan naar het geheim van spiritueel leven. Voor die tijd was ik erg verdwaald.

  • Ik was rusteloos
  • Ik was continue opzoek naar nog meer geld
  • Ik rookte stevig
  • Ik dronk dagelijks
  • Ik was vaak geïrriteerd en boos
  • Ik voelde me leeg van binnen
  • Ik wist niet wat mijn passie was

Een van de geheimen die ik ontdekte tijdens deze zoektocht is dat je je leven op kan delen in tien gebieden. Deze heb ik samengevat in een levenswiel. Als je de levensgebieden ziet als spaken in een wiel, dan begrijp je dat ze allemaal even belangrijk zijn. Als er één spaak korter is dan een ander krijg je een slag in het wiel. En hoe spiritueel je nu al leeft, waar je ook staat in je eigen persoonlijke ontwikkeling, het managen van jouw levenswiel is een ongoing proces. Ben jij je daar écht van bewust?
Wil jij ook weten of jouw levenswiel in balans is en op welk gebied jij jezelf kunt ontwikkelen? In deze ONLINE CHALLENGE deel ik je mijn geheim!

Meer weten? Gedurende 10 dagen ontvang je elke dag een video in jouw persoonlijke online leeromgeving. Ik je alles vertel over de 10 levensgebieden en hoe je hier naar kunt kijken. Ik deel mijn eigen ervaring. En geef tips en adviezen. Een mooie basis voor jouw spirituele reis.

Daarnaast krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep. Net zoals ik jou inspireer, inspireer jij ook anderen. Ik nodig je uit jouw ervaringen te delen in de besloten groep. In deze groep kun je mij ook persoonlijk vragen stellen over de challenge. Ga jij de uitdaging aan?

Live your own nature, be authentic and find your purpose!

Robert Bridgeman

Deel dit!