Sanne Grijmans over haar aanmelding voor de training Transformatief Coachen

26 september 2019

Ja ik heb mijzelf aangemeld voor de Bridgeman Transformatiecoachopleiding!

Mijn naam is Sanne Grijmans. Ik ben yogadocent en startende coach voor met name kinderen en hun ouders.

Na een mooie ontmoeting met Robert Bridgeman wist ik: hier wil ik meer mee doen. Zijn manier van werken is zo raak en doeltreffend, vanuit het hart en transformerend. De transformatiecoachopleiding kwam op mijn pad en mijn hart zei direct: ”JA!”.  Maar toen kwamen die andere stemmetjes die het wilden blokkeren.

“Ok”,  dacht ik; “Ik ga gewoon naar die informatieavond en zie wel wat het wordt”.

Ik ben dankbaar dat ik die stap heb gezet. Het was verhelderend en het hielp mij vanuit mijn hart een keuze te maken. Mijn hart zei: “Dit is wat je te doen hebt. Dit gaat jou helpen om nog meer je licht te laten schijnen en andere mensen te ondersteunen op een manier die zo werkend is, die zoveel verder gaat dan andere coaching.”

Ik kijk enorm uit naar wat deze opleiding mij mag brengen, maar vooral ook naar wat ik daarna anderen mag brengen. For the good of all!

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *