Stop met doen alsof je een normaal mens bent (Robert Bridgeman)

26 april 2021

Wachtend op een late gast zit ik op de veranda. Terra Nova Center slaapt. Het is pikkedonker, een kaars brandt op het tafeltje voor me. Ik mijmer over de schoonheid van het leven als mens. Mijn hele jeugd en adolescentie voel ik een brandend verlangen om te ervaren hoe het is om een leven te leven als normaal mens. Een ‘normaal’ leven. Nu weet ik dat ik nooit normaal zal worden. Dat hoeft ook niet en… wat is normaal? Geloof me, ik heb het geprobeerd toen ik jonger was. Om in te blenden, om te zijn als al die anderen. Om geaccepteerd te worden door de mensen om me heen.

Ik herinner me de frustratie die ik had als dat weer niet lukte. Hoe ik het ook probeerde, hoezeer ik mijn best ook deed, ik was altijd anders. Een aparte, een vreemde eend in de bijt. Vaak was ik bang buitengesloten te worden. Uitgestoten te worden. Op school gedroeg ik me stoer om geen kneus gevonden te worden. In gezelschap had ik een grote mond om niet op te vallen. Ik was bang… doodsbang om buiten de boot te vallen. En die angst dreef me in een ‘normaal’ leven. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Ik had banen die niet bij me paste en trouwde een vrouw met wie ik nooit gelukkig zou zijn. Ik deed me anders voor dan ik was. Stoerder, stabieler, groter. Ik deed alsof ik ook van voetbal hield. Alsof ik het belangrijk vond mee te praten over het nieuws. Alsof ik het ook belangrijk vond wat beurs deed. Alsof ik het belangrijk vond hoe ik presteerde in mijn werk. Het was een grote farce. Voetbal interesseerde me geen reet in werkelijkheid en de beurs kon ik eigenlijk helemaal niet bijbenen. Laat staan dat ik om auto’s gaf, of wat er gisteravond op tv was…

Maar het hielp me om me een te voelen met alle anderen. Om niet het buitenbeentje te zijn. Om me geaccepteerd en gewaardeerd te voelen. Die tijd heb ik gelukkig achter me kunnen laten. Tegenwoordig omarm ik het anders zijn. Ik ben nu eenmaal een buitenbeentje. Ik ben nu eenmaal gevoelig en kwetsbaar. Tegenwoordig weet ik dat er velen zijn zoals ik. En dat we samen sterk staan. Een groot deel van mijn huidige bestaan gaat erom anderen die zijn zoals ik en die nog in de leugen leven te helpen ontwaken. Ze in te helpen zien dat ze hun anders zijn juist mogen omarmen. Lichtwerkers zijn nu eenmaal anders dan aardezielen. Niet beter, of minder, maar anders. We worden zo geboren.

Mijn liefde gaat uit naar al die lichtwerkers die net als ik anders zijn. Die buitengesloten worden en vechten om geaccepteerd te worden. Om normaal te zijn. Terwijl dat nergens voor nodig is. Mijn hart gaat uit naar al die zielen. En ik wens ze allemaal toe dat ze hun anders zijn gaan omarmen. Dat ze stoppen met de dingen doen die ze eigenlijk niet te doen hebben in dit leven. Dat ze die baan opgeven die ze eigenlijk hebben uit angst buiten de boot te vallen en gaan doen wat lichtwerkers te doen hebben: Namelijk de bewustzijnsshift van de mensheid van de 3e naar de 5e dimensie faciliteren. Licht schijnen in de duisternis. Moeder aarde dienen in haar ascentieproces en het lijden verminderen tot er harmonie in de wereld is ontstaan. Ik gun ze dat ze luisteren naar hun ziel die ze middels zielsverlangens en passies vertelt wat ze hier wél komen doen. Dat ze daaraan toegeven en dat ze dezelfde vervulling mogen ervaren als ik de afgelopen jaren ervaar. Als jij zo iemand bent. Als jij je altijd al anders voelt en uit alle macht probeert in te blenden en geaccepteerd te worden heb ik de volgende, liefdevolle boodschap voor je:

Stop daarmee

En ga doen wat je hier op aarde komt doen. Stop met net doen alsof je een ‘normaal’ mens bent, met een normale baan en normaal gedrag, normale normen en waarden en een normale, vooral niet zweverige, levensstijl. Jij bent anders. Waarschijnlijk zelfs anders dan je ouders en je broers en/of zussen. Jij bent een uniekeling die zijn of haar eigen pad bewandelt. Jij houdt niet van machtsvertoon, van arrogantie, van ego gedrag en van autoritaire mensen. Jij bent een geboren hulpverlener die eigenlijk niets liever doet dan anderen, mens en dier, helpen. Jij bent spiritueel en voelt je aangetrokken tot bewustwording. Je voelt je misschien helemaal niet echt thuis op aarde, een vreemde eend in de bijt. Je hebt een hekel aan agressie tegen mens, natuur en dier en je komt op voor de zwakkeren. Hoe je je ook voordoet, waarschijnlijk ben je zachtmoedig, gevoelig en invoelend. Vaak is daar in de loop van je leven een geconditioneerd masker overheen ontstaan. Maar je weet donders goed dat dat niet is wie je bent. Je pikt makkelijk energieën en emoties van anderen op en als kind was je al een dromer, een idealist, een wereldverbeteraar-in-de-dop. Als je je in bovenstaande herkent is de kans groot dat jij een lichtwerker bent.

Het is zo fijn om anders te zijn..

Het is zo fijn je te realiseren dat jij allang in de 5e dimensie leeft. Maar dat je je op een 3e dimensie manier gedraagt om geaccepteerd te worden! Hoe zou het zijn als je toegaf dat je anders bent. Als je de 3e dimensie van je afschudde en jezelf zou realiseren in de bewustzijnstrilling die je al hebt.

Een trilling van liefde, wijsheid en compassie

Je mag uitkomen voor je spiritualiteit.
Je mag je gaven en hogere vermogens laten zien.
Je mag praten over je vorige levens.
Je mag mensen helen.
Je mag op de barricaden om Moeder aarde en de natuur te helpen.
Je mag helemaal je goddelijke zelf zijn.
En weet je? Als we dat allemaal doen…

Dan zijn we een krachtveld dat niet te stoppen is.
En dan komt het wel goed met de aarde.
En dan komt het wel goed met de mensheid en alle andere wezens die op haar leven.

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *