COMPLETELY SURRENDER TO YOUR OWN ENERGY
~ HEAL | EXPAND | MASTER

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

Dit traject is ontwikkeld voor diegene die verlangen naar meesterschap over het dagelijkse leven. The art of living. The art of life! 

Al mijn persoonlijke inzichten, ervaringen, lessen en wijsheden komen aan bod. 

Expansie van bewustzijn, creativiteit en flow. Dit is een proces van herclaimen van je eigenaarschap en innerlijke macht aan de hand van healing, lichaamswerk, teachings, tools, chakra psychologie en ook individuele interventies. 

Je volledig vanuit zachtheid overgeven aan de stroom van het leven. Ware overgave aan intimiteit, seksualiteit, levensenergie en het leven zelf.  Zacht, intiem, open zonder verlies van je innerlijke kracht en eigenwaarde. In verbinding met jouw waarheid, waardigheid, integriteit en zelfvertrouwen.

 

WAAG JIJ DE SPRONG?

Tijdens dit traject ga jij je systeem energetisch doorgronden en opschonen aan de hand van mijn transformatiemodel HEAL, EXPAND & MASTER.

Middels systemisch werk, diepgaande energetische clearings, tools, teachings en individuele interventie sessies schoon jij laag voor laag jouw energieveld op.

We werken met een vaste groep maar je proces is individueel. Tevens werken we met jouw persoonlijke inbreng en sharings die actueel zijn in het moment & themagericht. Gezien het belang voor persoonlijke aandacht en intimiteit is er een maximaal aantal deelnemers voor deze training. Ook buiten deze sessies om is er ruimte voor vragen en support via de besloten Facebook groep.

Investering: €899,- inclusief btw,-

  • 29 januari 09.00 – 12.30 live online
  • 19 februari 09.00 – 12.30 live online
  • 19 maart 09.00 – 12 .30 live online
  • 24 april 09.30 – 17.30 live dag in Amersfoort (De Danswerkplaats)
  • 28 mei 09.00 – 12.30 live online
  • 25 juni 09.00- 12.30 live online
  • 10 juli 09.30 – 17.30 live dag in Amersfoort (Vlinderhuijs)

Schrijf je hier in >

DEVOTED TO LOVE, WITHOUT NEEDYNESS.

Veel mensen verlangen naar verbinding met de eenheid en universele liefde uit behoefte naar innerlijke vrede, rust en Zijn. Echter het belichamen van deze kosmische energie vraagt integratie en innerlijke evenwicht van al je menselijkheid.

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent.

Dit is een proces waarin jij je eigen ontwikkeling volgt, je individualiteit en eigen wil behoud om vervolgens vanuit de bedding van vrije keus en heelheid samen te Zijn.

Jij expressie geeft aan deze stroming van levensenergie en seksualiteit vanuit intimiteit, innerlijk evenwicht, autonomie, integriteit en waarheid. In je (partner)relaties en in je hele Zijn.

De sleutel tot het ontvouwen van het diepste geluk van je hart zit in het voluit geven en ontvangen van liefde. Je hart volledig openen en verbinden het veld van onvoorwaardelijke liefde. Je daar elk moment aan overgeven. Laten zien wie je in werkelijkheid bent.