Wil jij je ook leven in overvloed? Dan hebben we wat leuks voor je! Follow The Money Trip, nu voor 10,- i.p.v. 19,95!

Werkend in de grafische vormgeving en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, kwam Janosh in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. Tijdens een diepe meditatie werd zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de één op de andere dag ineens in staat was om energieën waar te nemen.

De mooiste waarnemingen zijn kleurrijke, geometrische hologrammen, die Janosh begon na te maken op zijn computer.

De geometrische beelden -die Janosh doorkrijgt van de Arcturianen- zijn in werkelijkheid ‘codes’. Ze geven ons toegang tot ons onderbewustzijn en daarmee tot ons ware potentieel.

“Janosh is -naast digitaal kunstenaar- ook een begaafd healer. Hij heeft duizenden privé-sessies gegeven, in binnen- en buitenland. Daarin werkt hij samen met zijn gidsen en past hij een eigen techniek toe om mensen versneld bij hun spirituele kern te brengen. Binnen de Bridgeman Academie doet hij dit, samen met de andere teachers, ook voor jou.”

Trek jouw overvloedige bestaan aan

The Money Trip is jouw achtdaagse ticket naar overvloed. Financieel, op gebied van zelfvertrouwen, eigenwaarde, liefde en nog veel meer. Hoe?

  • Ontvang elke dag een opdracht;
  • Ontvang elke dag een ritueel;
  • Ontvang elke dag een activatie;
  • En zie hoe overvloed zich aan jou openbaart.

Merk jij dat je soms worstelt met het aantrekken van wat je wilt? Dat je het gevoel hebt tekort te komen op voor jou belangrijke levensgebieden? Meld je dan nu aan voor deze tijdelijke actie. Claim waar je recht op hebt: een overvloedig leven! Hit the button.

NU VOOR 10,- >

Zo ziet je money trip eruit

Doe je mee aan The Money Trip? Dan ziet dit er zo uit:

Dag 1: jij gaat van start en activeert jouw eigenwaarde;

Dag 2: jij wordt wakker en activeert jouw geborgenheid in dit leven;

Dag 3: jij activeert jouw liefdesleven en laat de energie vrijelijk stromen om te ontvangen;

Dag 4: jij verandert jouw perspectief en kijkt anders naar je geldzaken;

Dag 5: vandaag vecht jij jezelf uit de hoek waarin je tekort krijgt;

Dag 6: vandaag activeer jij je mogelijkheden om onbegrensd te ontvangen wat je wilt;

Dag 7: vandaag toon jij je dankbaar en dompel jij je onder in overvloed;

Dag 8: vandaag veranker jij jouw nieuwe flow: de flow van aantrekken.

Van afstoten naar aantrekken

Je hebt misschien wel vaker gehoord van manifesteren en de wet van aantrekkingskracht. Jij kunt ten overvloede aantrekken wat jij ten diepste wil. Er zijn specifieke manieren om hier bewust mee bezig te zijn, maar hoe zit dat met het onbewuste? Dat kan vaak saboteren en zorgen dat je afstoot in plaats van aantrekt.

Een activatie maakt het onbewuste deel in jou wakker dat aantrekt waarvoor het écht bedoeld is. Waarvoor jouw ziel in dit lichaam op aarde is gekomen.

Zie een activatie als het wakkerschudden van een gedeelte van jouw DNA. Je moet nog steeds bewust aan de slag met het manifesteren van jouw ideale leven. Maar hoe fijn is het als er onderbewust al continu aan gewerkt wordt?

Grijp je kans om overvloed aan te trekken nu. Klik dan hier >

Jeetje wat is de money trip indrukwekkend ! Ik weet niet precies wát er gebeurt maar dát er wat positiefs gebeurt in me is me wel heel erg duidelijk !