Vacature Marketing Expert

Wil jij de Bridgeman Academy helpen om een positieve bijdrage aan deze wereld te leveren? Wij zijn op zoek naar een zelfstandige marketing-expert die ons kan adviseren en ondersteunen om het aanbod van de Bridgeman Teachers positief onder de aandacht te brengen van onze doelgroep. Voel jij je hiertoe geroepen? Lees dan verder en neem contact met ons op!

Bedrijfsomschrijving: 

De Bridgeman Academy is een toonaangevende organisatie in de sector zelfzorg, persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Bij Bridgeman vind je een breed scala aan diensten en producten van verschillende, welbekende teachers, zoals Robert Bridgeman, Monique van leeuwen, Yvonne Toeset, Roy Martina, Rianne Manten en nog meer. De missie is om de wereld een betere plaats te maken: voor onze- en voor de volgende zeven generaties.

Al meer dan tien jaar weten mensen de Bridgeman Academy te vinden om te voorzien in hun behoefte aan persoonlijke en spirituele groei. Dit wordt aangeboden in de vorm van workshops, clearings, teachings, energetische activaties, retraites, onlinecursussen en opleidingen. In het afgelopen jaar heeft de Academy een explosieve groei doorgemaakt. Om de juiste koers te (blijven) varen hebben we daarom hulp nodig van een ervaren marketingcoördinator op freelancebasis, voor een langdurige samenwerking. Wil jij ons komen versterken?

Functieomschrijving:

Als marketingcoördinator neem je de beweging in de markt waar en help je de organisatie vormen waar nodig. Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van originele marketingstrategieën en draagt zorg voor de uitvoer en waar nodig de aansturing van het team. Je werkt dan ook nauw samen met een team van managers, ontwerpers, content creatoren et cetera. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder meer:

 • Mede ontwikkelen van marketingstrategieën op organisatie- en productniveau;
 • Opstellen van duidelijke marketingplannen met daarin een nauwkeurige planning;
 • Monitoring en planning van de diverse kanalen, als social media, nieuwsbrieven en website;
 • Het signaleren en analyseren van concurrentie, on- en offlinetrends en deze aankaarten bij het kernteam;
 • De implementatie van nieuwe middelen binnen de organisatie;
 • Aansturing en draagvlak creëren voor de campagnes;
 • Continue monitoring en signalering van de doelgroep alsmede het daarop inspelen;
 • Marktonderzoek en rapportage.

Wat we van je vragen:

 • Een Bachelor of Masterdiploma in marketing, communicatie, bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met holistische zorg;
 • Een zelfstandige houding;
 • Ervaring met online marketing en systemen als Active Campaign, WordPress, Leadpages et cetera;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een sterk analytisch vermogen en de mogelijkheid om gegevens te interpreteren en te rapporteren;
 • Ervaring met het aansturen en coördineren van projecten;
 • Een resultaatgerichte houding.

Je bent op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen op gebied van online- en social marketing. Je bent en blijft op de hoogte van de laatste trends en technieken en besteedt hier dagelijks tijd aan. Niet omdat het moet, maar omdat je van het vakgebied houdt.

Wat je van ons mag verwachten: 

Je wordt onderdeel van een laagdrempelig en benaderbaar team van verschillende professionals. Je hebt alle ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Wanneer je het belang voelt om je t.b.v. de organisatie verder te ontwikkelen en andere bronnen aan te boren, is alles in goed overleg mogelijk.

Het wordt gestimuleerd om kennis te maken met de producten van de Bridgeman Teachers. Zodoende is het mogelijk om deel te nemen aan workshops, retraites, opleidingen et cetera. Er is dus aandacht voor zowel je professionele, als je persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

We werken uitsluitend met zelfstandig professionals (ZP) en gaan altijd voor duurzame, langdurige samenwerkingsverbanden. Zo ondernemen we samen binnen het Bridgeman Academy platform. Voel jij dat je de juiste persoon bent om het team te komen versterken? Stuur dan een mail met portfolio en voorbeelden van je werk naar info@bridgeman.nl. Stuur daarbij graag een kort persoonlijk profiel en een motivatie mee. Wellicht spreken wij elkaar dan binnenkort.

Sluitingsdatum: 27 mei 2023

Vragen over de functie? Stuur dan een mail naar geoffrey@bridgeman.nl

Heb je vragen? Mail dan naar geoffrey@bridgeman.nl

Wil je solliciteren? Mail dan naar info@bridgeman.nl

 

Solliciteren kan tot 27 mei 2023.

Deel dit!