Verlangen naar Rust (Rianne Manten)

22 augustus 2023

De avond voor mijn laatste dagretreat in aanloop naar de zomervakantie voelde ik een diep verlangen naar rust. Een zomerse time-out creëren in het faciliteren van groepswerk en ruimte voor andere prikkels. Het deed mij denken aan deze quote van een grootmeester waar ik veel mee resoneer.

“Niets doen is niet de beste manier om uit te rusten. De beste manier is het veranderen van activiteit.”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Als vrouw en als mens had ik plots heel veel zin om naar buiten te gaan, te ervaren en in beweging te komen op aards niveau. Extra gaan sporten en bewegen en op avontuur.

Zo heb ik net 6 dagen heerlijk gedanst op het Europese Estatic Dance Festival. Ik was lichamelijk erna doodop maar energetische heerlijk fris! En ik ben met mijn dochter een groepsreis door Griekenland gaan maken. Het was heerlijk om te mogen genieten van de sprookjesachtige blauwe zee met de witte stranden.

Het gaf mij echter ook uitdagingen. Ik ben flink ziek geworden op reis. Het ontladen van alle inspanning, intensiteit en persoonlijke groeiprocessen, kwam er niet op een subtiele manier uit. Het gaf mij inzichten hoe belangrijk het is om nog meer te leren vertragen. Nog meer te leren verfijnen van richting.

Het gaf mij ook allerlei nieuwe ontmoetingen en ervaringen die de diepte in mijzelf hebben versterkt. Ik ben nog meer verfijning gaan belichamen van de zuivere pure eenvoud van het leven. Het mens zijn en het uitlijnen daarin. Het expanderen heeft mij dieper laten uitlijnen.Het is zo wezenlijk belangrijk om onze patronen en routines te doorbreken, zodat we ons energiesysteem niet te veel de ruimte geven te verkrampen vanuit wilskracht.

De levensenergie begeleiden uit onze verkrampingen is uiteraard de kern van al mijn healings en transformatieprocessen welke ik faciliteer. Om dit echter duurzaam te kunnen blijven faciliteren vanuit hoge trilling heb ik dus ook mijzelf als mens goed te verzorgen en ook mijn eigen patronen constant te doorbreken.

Zo ontstaat er meer ruimte voor nieuwe inzichten, verfijning van richting en helderheid in keuzes. Ik start dan ook na de zomer zelf met een jaarreis als deelnemer, ga ik beginnen met het schrijven van mijn eigen boek en start in 2024 (op veler verzoek) de volgende .into me I see cirkel in april i.p.v. september volgend jaar.

Vertragen en versnellen. Een van koorddans polariteiten tussen het innerlijk mannelijk en innerlijk vrouwelijk krachtveld. Wil jij jezelf hier meer verfijnd in (leren) uitlijnen? Sluit dan ook bij een van mijn dagretreats Freedom of Inner flow!

1 oktober faciliteer ik een dag met alleen mannen, 29 oktober een dag met alleen vrouwen en 28 oktober een gemengde dag.

Ik kijk er naar uit. Vanuit mijn frisse opgeladen energie heb ik allerlei nieuwe inzichten opgedaan en ga ik nog meer bodywork integreren in de dagretreats.

Voel je volledig en volwaardig welkom.

Via deze link https://bridgeman.nl/freedom-inner-flow/ vind je meer informatie over de dagretreats.

Wil je graag meer informatie over de training into me I see, klik dan hier: https://bridgeman.nl/training-intimiteit-into-me-i-see/

The Art of Life,

Rianne

Deel dit!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *