We leven in een bijzondere tijd…

17 oktober 2019

We leven in een bijzondere tijd…

De aarde -en daarmee de mensheid- bevindt zich in een overgangsperiode. Een trillingscyclus van 25.000 jaar die weer begonnen is.

 

We hebben de duistere Kali Yuga verlaten en zijn onderweg naar de gouden Satya Yuga. We zijn met andere woorden van de 3e dimensie, die de frequentie van angst en macht in zich heeft, naar de 5e dimensie van liefde en compassie onderweg. In begrijpelijker taal: we bewegen ons van angst naar liefde.

 

Op dit moment zitten we middenin die overgang: ze is al decennialang voelbaar, maar sinds 2012 echt aan het oppervlak gekomen. Mensen worden massaal wakker. De een na de andere. En niet alleen in Nederland. Over de gehele planeet ontwaken mensen. Mensen op straat, mensen die binnen overheden of juist binnen reguliere bedrijven werken, mensen in het onderwijs of in de zorg… Arme mensen, rijke mensen… ze ontwaken massaal.

 

Lichtwerkers zijn in grote getale geïncarneerd in deze periode om de ontwakende mensheid te faciliteren het ontwakingsproces. Ook hoogontwikkelde wezens, vanuit allerlei sterrenstelsels, hebben de oproep van Moeder Aarde gehoord en zijn als mens geïncarneerd om te helpen.

 

De ene golf Nieuwetijdskinderen volgt de andere op. Moeder aarde heeft niet voor niets een roep om hulp het Universum ingestuurd. De duisternis slaat om zich heen en voert een achterhoedegevecht. Het duister probeert wat er nog is te vernietigen en te vervuilen en zoveel mogelijk lijden te veroorzaken.

 

Natuur. Bossen. Biodiversiteit. Oceanen. Lucht. Alles moet eraan.

Slavernij. Mensenhandel. Vluchtelingen. Oorlogen. Mensen moeten zo lang mogelijk blijven lijden. Terwijl dat al sinds 2012 eigenlijk niet meer nodig is, omdat we al in de 5e dimensie zijn. En omdat ieder die zich ervoor open heeft gesteld zich al in de vijfde dimensie begeeft. Daarom hebben wij als Lichtwerkers een driedubbele taak:

 

  1. We werken aan onszelf en onze eigen verwezenlijking in de 5e dimensie;
  2. We faciliteren anderen in hun proces van zelfverwezenlijking in de 5e dimensie;
  3. Én we schijnen ons licht in het duister -daar waar de Kali Yuga nog bestaat- om haar zo snel mogelijk op te lossen.

 

Het is een kwestie van tijd. De oude profetieën vertellen ons dat als 10% van de mensheid ontwaakt is, de rest van de mensheid automatisch meegaat als in een kwantumsprong.

Ons succes als lichtwerkers bepaalt wel hoe de mensheid aankomt in de 5e dimensie. Het bepaalt hoeveel oorspronkelijke diersoorten er nog zijn als iedereen straks ontwaakt is. Hoeveel oerbossen nog bestaan. Hoe vervuild de lucht en oceanen zijn. Of we met mondkapjes op lopen of niet.

 

Natuurlijk zijn er straks technologieën om alles weer te klonen, na te maken en schoon te krijgen, maar dat haalt het niet bij het origineel. Hoe dan ook, de overgangscrisis van de overgangsfase is in volle gang. Geheimen lekken uit, ze kunnen niet meer bestaan in deze hoge trilling. Zelfs binnen de meest duistere overheden en corporates ontwaken er mensen die het van binnenuit anders gaan doen.

 

Spiritueel bewustzijn groeit. Mensen zoeken elkaar op en vormen samen gemeenschappen. Steeds meer plekken op aarde staan in het teken van de Nieuwe Aarde.

Wat een waanzinnig gave tijd om mens te zijn. De mensheid bevindt zich op een tweesprong volgens de oorspronkelijke indianenvolken: licht of donker. We mogen kiezen. Maar eigenlijk is de keuze al voor ons gemaakt.

Het komt goed.

X R

Deel dit!

Één suggestie bij “We leven in een bijzondere tijd…

  1. Hans van Holstein zegt:

    Als de toestand van onze universele intelligentie jou overkomt dan zul je jezelf weer in een oerstaat aantreffen, maar dan zonder primitief gedrag en zonder enige vorm van de wil om jezelf persoonlijk te verbeteren. Deze toestand gebeurt gewoon, het overkomt je zonder enige aanleiding. Je bent niet langer in conflict met de samenleving. Je bent niet meer in strijd met de mensen om je heen. Je ziet duidelijk dat er nergens iets aan te veranderen valt. Je hebt absoluut geen behoefte om de maatschappij te veranderen, dat verlangen is er gewoon niet meer

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *