Gratis Webinar Rianne Manten | Intieme Overgave

Het leven voelt soms als koorddansen. Het ís ook een koorddans. Wat dat betreft gaat alles om evenwicht en balans. Balans tussen binnen en buiten. Balans tussen links en rechts. Boven en onder. Mannelijk en vrouwelijk. Yin (Shiva) en Yang (Shakti).

Wil jij:

  • Diep energetisch evenwicht kunnen ervaren?
  • Een goede balans kennen tussen jouw mannelijke- en vrouwelijke energie?
  • Weten wanneer je sturen moet en wanneer je moet loslaten?
  • Kunnen leven in volle, intieme overgave?
  • Of cliënten kunnen begeleiden in het hervinden van evenwicht?

In een serie van 4 gratis webinars neemt Rianne je mee in het verkennen van 3 innerlijke energetische stromingen die leiden tot INTIEME OVERGAVE. Tot het hervinden van evenwicht in het energetisch aanvoelen wanneer te sturen en wanneer los te laten.

Tijdens elk webinar staat een energetische stroming centraal. Aan de hand van een toegepaste teaching, begeleid ritueel en energetische aanroeping maak jij verbinding met jouw eigen krachtveld hierin. Er is ruimte en tijd om jouw persoonlijke vragen te stellen met betrekking tot het onderwerp van het webinar.

Het webinar wordt gevoed vanuit diepe kwetsbaarheid. Jezelf volledig aannemen zoals je bent en wie je bent. Dit is een proces dat tederheid, ruimte, zachtheid, geduld, koestering, liefde en vaardigheid vraagt. Je hele lichaam energetisch openstellen is tenslotte een gift aan de wereld en vraagt intimiteit en vertrouwd zijn met je innerlijke behoeften, verlangens en grenzen.

Leer innerlijk het systemisch doorgronden van de principes van evenwicht en bewustzijn. Evenwicht in vrije stroom, expansie en expressie van (levens)energie:

  • Boven en onder [eenheidsbewustzijn & IK-kracht]
  • Links en rechts [mannelijk & vrouwelijk]
  • Binnen en buiten [geven & ontvangen]

Wil jij meer weten over evenwicht en deze onderwerpen? Meld je dan nu aan voor het gratis webinar. Je kunt je inschrijven per webinar, of voor alle drie de webinars tegelijk. Kun je er niet bij zijn op één van de data? Dan sturen we de webinar na!

Dit is wat deelnemers zeggen over Rianne als teacher

“Fijngevoelige, krachtige vrouw die heel open en met humor en strak verhaal weet over te brengen.”

“Ik vind Rianne heel prettig als teacher. Haar manier van overbrengen, handelen en openheid resoneert heel goed bij mij.”

“Top ben er echt van onder de indruk. Liefdevol met power!”

“Heel erg prettig. Ze doet dit op een natuurlijke manier, neemt ons rustig mee en geeft ook veel vertrouwen. Ook heerlijk hoe ze lekker eerlijk kan zijn en humor gebruikt. Ik bewonder haar openheid.”

“Ik vind Rianne erg sterk. Haar duidelijke begeleiding zorgde ervoor dat ik mij helemaal op mijn gemak voelde. Ik vond het erg sterk dat ze veel heeft verteld over haar eigen weg en dat ze persoonlijke ervaringen heeft gedeeld over de diverse onderwerpen.”

Replay sessie 1

Replay sessie 2

Replay sessie 3

Replay sessie 4

Bedank Rianne voor haar gratis webinars en doneer een bijdrage

Heb je genoten van Rianne haar webinars? Deze zijn door haar geheel vrijblijvend gegeven. Wil je haar bedanken? Doneer hier dan vrijwillig een bijdrage.

Deel dit!