Heling Seksueel misbruik (25 juni 2022)

25 jun
Heart House in Bussum

09.00 - 17.30 uur

€160,00 Inschrijven!

HEAL | the art of vulnerable intimacy

Vanuit de eigen persoonlijke ervaring aangaande seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen Rianne en Sharon beide de bedding om anderen hierin gericht te faciliteren. Steeds vaker worden ze benaderd voor de workshop Cleansing Emotional & Sexual Energy door deelnemers die seksueel misbruikt zijn geweest. Zowel mannen als vrouwen.

De workshop is daar zeker geschikt voor, maar we merkten ook dat het prettiger zou zijn om dieper op het seksueel misbruik in te kunnen gaan. Met meer aandacht voor heling hierin. Om aan die behoefte te voldoen hebben we het verlangen gevoeld om op een speciaal evenement te faciliteren voor het energetisch helen van dit innerlijk(kind) trauma.

Vanuit onze eigen persoonlijke ervaring van seksueel misbruik en diepgaande helingsprocessen voelen we beide de bedding om anderen hierin ook gericht te faciliteren. Door de pijn van de ervaring heen volledig je ownership en innerlijke kracht herpakken.

Hoe fijn is om vrij, schaamteloos en oordeelloos (weer) te kunnen genieten van je eigen seksuele energie en de uitwisseling hierin met een partner? Dat kan. Het is haalbaar. Ook als je misbruik hebt ervaren. Je kunt helen en het trauma transformeren.

Voor jezelf.
Voor je (toekomstige) kinderen.
Voor je (toekomstige) partner.
Voor de trillingsfrequentie van het collectief.

Meer informatie >

Tijdens deze workshop begeleid door Sharon en Rianne, ga jij je systeem energetisch opschonen ten aanzien van (emotionele) verstrikkingen die jij nog bij je draagt van seksueel misbruik. We zullen bedding geven voor diepgaande heling hierin vanuit alle lagen, alle levens, alle dimensies en vormen van bestaan.

Praktische informatie
Wanneer: 25 juni 2022

Waar: Bussum, Hearthouse
Hoe laat: inloop vanaf 09.00 uur, start 09.30 uur en eindtijd rond 17.30
Investering: €160,- incl btw
Inclusief lunch, thee/koffie bij ontvangst en in de pauze.