Over Bridgeman Zakelijke trainingen

Bridgeman is dé partner voor bewustzijn in bedrijf. Voor een vrijer werkend leven met meer focus, veerkracht en betekenis. Voor jezelf. Voor je collega’s. Bridgeman begeleidde in het afgelopen decennium tientallen organisaties in bewustzijnsgroei. Daarmee mobiliseren we niet alleen mentale vitaliteit en flexibiliteit maar waarborgen we dat jouw organisatie als collectief beweegt naar een bewuster en aantrekkelijker werkklimaat. Inclusief de visie, ontwikkeling en communicatie die ervoor nodig is om dat voor elkaar te krijgen.

Wij geloven dat het nieuwe bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie gevoed door effectieve en wetenschappelijk bewezen technieken bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid, duurzame organisaties en een duurzame wereld in harmonie. Organisaties die met ons samenwerken investeren in bewuste, vitale en veerkrachtige werknemers.

Human Resource Manager Tim de Jong:
“Hoe halen we het beste uit onze medewerkers in een snel veranderende markt?”

Organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers door te investeren in duurzame inzetbaarheid, plukken daar vaak direct de vruchten van.

vitaliteit

Teammanager Saskia van Meeteren:
““Hoe kunnen wij werken aan een mentaal vitaler team of vitalere medewerkers?”

Vitaliteit is hot. En terecht. Mensen die zich vitaal voelen, hebben volop energie om te leven, werken en presteren. Mentale vitaliteit is dan ook een belangrijke voorwaarde voor duurzame inzetbaarheid.

werkdruk

Marketing medewerker Mark van den Boomen:
““Hoe kan ik beter leren omgaan met de werkdruk binnen mijn functie of afdeling?”

Je vindt je werk leuk, je collega’s zijn aardig en je bent betrokken bij je werkgever. Maar toch vind je het lastig om altijd goed met de werkdruk om te gaan en om gefocussed en veerkrachtig goede beslissingen te nemen.

Samen met u bekijken we wat precies uw vraag is en welk doel u wilt bereiken. Door middel van diverse scans en gesprekken kunnen wij de startsituatie goed in kaart brengen en de focus bij alle deelnemers alvast richten op het doel. Met (maatwerk)trainingen en workshops realiseren we daadwerkelijk wat u voor ogen had. Aan het einde van het traject kunnen wij in kaart brengen welke voordelen en resultaten behaald zijn.

Search Inside Yourself

Search Inside Yourself (SIY) is een Mindfulness Based Emotional Intelligence programma dat is ontstaan binnen Google. Het is ontwikkeld in samenwerking met o.a. wetenschappers van Stanford University, Emotionele intelligentie specialist Daniel Goleman en mindfulnessgoeroe Jon Kabat-Zinn.

Het programma werd 6 jaar lang verder ontwikkeld en inmiddels hebben zo’n 3000 Google medewerkers het gevolgd. Tegenwoordig is het programma ook op de markt voor andere organisaties en worden er vele trainers over de hele wereld opgeleid.
Robert Bridgeman is een van deze trainers.

Hij heeft de methode uitgerold binnen zijn eigen bedrijf in Nederland en de Bridgeman trainers werken al jaren met dit internationaal erkende programma als basis.

Wilt u meer weten over het Search Inside Yourself Leadership Institute? Wilt u meer weten over dit programma in uw organisatie (2-daagse), klik dan hier.

brainhack training

De afgelopen jaren is er veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking van de hersenen. Wat blijkt? Onze hersenen veranderen voortdurend en zijn in staat om zichzelf te vernieuwen. Sterker nog, je kunt je brein zelfs trainen en daarmee je gedrag veranderen!

mbetraining

MBE staat voor ‘Mindfulness Based Emotional Intelligence’.

Google heeft samen met Stanford University een eigen mindfulness programma voor haar medewerkers ontwikkeld. Dit programma heeft een enorme vlucht genomen binnen het internationale bedrijfsleven. Bridgeman heeft haar Mindfulness Based Emotional Intelligence training gebaseerd op dit programma.

maatwerk_bridgeman

Heeft u een vraag of uitdaging in uw team of organisatie? Wilt u graag weten hoe u dit kunt ondersteunen door de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van uw medewerker, team of organisatie te vergroten? We denken graag met u mee in een vrijblijvend adviesgesprek.

Recensies

Previous Next