Lichter leven programma – De Coaches

Wat leuk dat jij meer wilt weten over het lichter leven programma die door onze Bridgeman coaches aangeboden worden. Maak hier kennis met de coaches die zowel individuele als groepsprogramma’s aanbieden.

Menno Fennema

Claudia Kolk

Hans Siepman

Mariska Groen

Martine de Bruijn

Deze Bridgeman coaches helpen je graag een Lichter leven te leiden!

Individueel

Het 1 op 1 traject is maatwerk met alle ruimte en tijd voor jouw persoonlijke situatie en om aan blokkades en remmingen te werken. Samen doorloop jij met jouw persoonlijke coach het programma in 10 sessies van 2 uur. Afhankelijk van jouw wensen en voortgang worden deze sessies verdeeld over 3 tot 12 maanden. Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven. Het programma is inclusief Lichter Leven werkboek. Aan het eind van het programma heb je het Lichter Leven gedachtegoed volledig geïntegreerd in je leven.

Groepstraject

Naast een individueel traject is het ook mogelijk het programma in een groep te doorlopen. De cursusdagen zijn verdeeld over een periode van vier tot zes maanden. Het traject is opgebouwd uit 4 -5 hele dagen, gemiddeld 1x per maand om de oefeningen en inzichten in je leven te kunnen integreren. Na elke trainingsdag ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, videolinks en artikelen om je focus te houden op de stof. Aan het einde van de training heb je het Lichter leven gedachtegoed volledig geïntegreerd in je dagelijkse leven.

Waar jij in een individueel één op één traject de volledige aandacht krijgt van jouw persoonlijke coach ervaar je in een groepstraject weer de energie van een groep gelijkgestemden. Het is aan jou waar jij het prettigst bij voelt.

TIP: Wij hebben nog veel meer coaches in ons netwerk. Wil je meer weten? Kijk dan op onze pagina met een landkaart en een omschrijving per coach.

Deel dit!