Verdiep de verbinding tussen jou en je partner
Wil jij jouw relatie naar een diepere staat van verbinding brengen? Diepere verbinding ervaren met jezelf en met je partner? Dan is deze tweedaagse intensive voor jou.

Rianne Manten is een liefdevol spiritueel teacher. Haar expertise ligt op het gebied van liefde, (intieme) relaties, en de belichaming van plezier in het leven. Zij neemt je in liefde mee tijdens dit unieke webinar en legt je uit hoe jouw chakra’s jou beïnvloeden en wat je kunt doen om hierin in je kracht te staan.

Rianne heeft als teacher en healer via haar eigen praktijk en de Bridgeman Academy honderden mensen geholpen om een dieper evenwicht te vinden. Evenwicht in eigenliefde. Zelfacceptatie. Liefdevolle verbinding met jezelf en met anderen.

‘Het is mijn missie om jou te faciliteren in het belichamen van levensvreugde. Dit is gelegen in het geven en ontvangen van universele liefde. Je hart, je lichaam en je energieveld daar in elk moment opnieuw voor openen. Volledig expressie geven aan wie jij bent vanuit lichtheid, aanwezigheid en waarheid.

Ik ondersteun je in het leven vanuit eigenwaarde, levenskracht, levensgenot en een zuivere expressie van energie. Integer, evenwichtig, vrij, schaamteloos en oordeelloos.’

Jij bent energie. Je partner is energie. Samen creëren jullie een energetische uitwisseling, een eigen veld. Dit veld kun je optimaal inrichten voor vrije stroming en expansie. Zodat jullie samen, binnen de relatie, jullie volste potentieel innemen en belichamen.

Op 1 en 2 juli vindt in Heart House Bussum een tweedaagse intensive voor partners plaats. Voor hen die hun relatie nog het volgende, diepere niveau willen tillen.

Verlicht jullie ballast

Om tot jullie volle potentieel te komen is het belangrijk om alle energetische ballast en blokkades tussen jullie te transformeren. Energie van lage trilling, zoals gevoelens van schuld, woede, gehechtheid, behoeftigheid, verwachting en meer. De ruimte die jullie hiermee creëren is er klaar voor om gevuld te worden met licht en liefde. De eerste dag van de tweedaagse intensive staat dus in het teken van het clearen van jullie partnerrelatie.

Tijdens de intensive gaan jij en je partner samen de diepte in. Jullie schonen de energetische verbinding tussen jullie totaal op van blokkerende en saboterende emoties. Daarna nemen jullie je potentieel in.

Neem jullie volle potentieel in

Met intentie richt je de energie in je relatie. Er is tussen jou en je partner een continue uitwisseling van communicatie, expressie en fysiek contact. Tijdens de intensive stem je deze uitwisseling zorgvuldig af op elkaar. Tune je in op de verlangens, behoeften en ook grenzen binnen jullie unieke, energetische verbinding.
Bereik een ultiem gevoel van toewijding met respect voor jouw eigen vrijheid én die van je partner. Bereid je voor op evenwicht en een diepe gelijkheid. Een verruiming van jullie beleving in de onderlinge relatie en energetische uitstroom. Met meer vrijheid voor jezelf, voor de ander én voor elkaar.

Praktische informatie

Waar: Heart House, Bussum
Wanneer: 1 en 2 juli 2022
Tijd: 9.00 – 17.00 uur (excl. overnachting)

Investering: 333,- inclusief btw per persoon

Ben je deelnemer aan de retraite van Rianne van 4 t/m 9 april? Dan krijg je een korting en ontvang je 1 ticket voor deze tweedaagse gratis. Er is plaats voor maximaal 7 stellen.

INSCHRIJVEN KAN HIER >