EXPAND | the art of unconditional love

Dit traject richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van je hart chakra. Vanuit innerlijk evenwicht kunnen verbinden met je partner of relaties. Volledige commitment in een bedding van vrijheid.

In de ontmoeting met Rianne word jij je bewust van wat niet authentiek en inconsistent is. Rianne ziet, hoort en voelt wat er in je systeem gebeurt en brengt jou in verbinding met jouw eigen kracht, levensvreugde en essentie. Zij reikt in al haar puurheid en zonder oordeel een liefdevolle hand uit om alles, licht en donker, er te laten zijn. Zonder schaamte en opsmuk. Als geen ander weet zij wat het betekent om ‘je kracht weg te geven’. In het bijzijn van Rianne is ‘in proces zijn en gaan’ de natuurlijkste zaak van de wereld. Zij is een krachtige vrouw met veel levenservaring die je goed begeleid in jouw innerlijke proces. Gericht op het balanceren van de universele menselijke schaduwkanten als angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gerechtigheid. Van emotionele afhankelijkheid naar verbinding vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Wil je meer weten over Rianne? Kijk dan vooral even op deze pagina.

 

 

Robert Bruggeman

 

 

EXPAND | the art of unconditional love

Dit traject richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van je hart chakra. Vanuit innerlijk evenwicht kunnen verbinden met je partner of relaties. Volledige commitment in een bedding van vrijheid.

Het belichamen van onvoorwaardelijke liefde vraagt eigenaarschap en volledige commitment. Het vraagt evenwicht van je innerlijke mannelijke en vrouwelijke essentie. Open, aanwezig, onderzoekend met het vermogen alle sensaties volledig waar te nemen.

Beminning vraagt zelfbesef, vertrouwd zijn met je innerlijke behoeften, verlangens, grenzen en angsten. De intimiteit van liefde legt n.l. de menselijke, innerlijke schaduw bloot. Wanneer jij jouw schaduw (er)kent en omarmt kun je je laten zien en volledig intiem zijn met je partner.

Ik zat vol met imprints die gaan over behoeftigheid naar liefde en aandacht van anderen. Allemaal ter compensatie van mijn eigen innerlijke (karmische) wonden. Obsessies, bezitterigheid, please-gedrag, afhankelijkheid, agressie, respectloosheid, manipulatie en controle kwamen dan ook in allerlei vormen voorbij in mijn relaties.

Ik weet wat het betekent om je kracht en eigenwaarde weg te geven. Ik ken de schaamte die daaraan gekoppeld is en de diepgewortelde verstrikkingen in denken en voelen. Ook jouw energieveld is een weerspiegeling van alle keuzen die je elke dag maakt.

Onze struggles met onze partner en in onze relatie hebben vaak een energetische oorsprong vanuit (familie) karma. Imprints, programma’s, overtuigingen, contracten en trauma’s creëren innerlijke energetische onbalans. Dit kan zeer ingrijpende en diep verstrengelde leefomstandigheden creëren, waarin please-gedrag, controle, manipulatie, verslavingen, onderdrukking, misbruik, verraad en geweld tot uiting kunnen komen.

Ook het aantrekken van een geschikte partner die aansluit bij jouw trilling kan hierdoor negatief beïnvloed worden.

Het is aan onszelf om daar bewust van te worden en ons af te vragen waarom we dit gedrag accepteren of creëren.

WAT GA JIJ ERVAREN?

In deze deep dive clearing sessie duiken we met een vaste groep deelnemers in ieders persoonlijke karmische ‘partner patterns blueprint’.

  • eerste clearing; uitbalanceren van jouw innerlijke mannelijke energie
  • tweede clearing; uitbalanceren van jouw innerlijke vrouwelijke energie
  • derde clearing; innerlijk evenwicht tussen beide energieën en verbinden met je volle potentieel van het hartchakra en onvoorwaardelijke liefde

Middels meditatie, begeleide visualisatie en energetische clearing protocollen schonen we laag voor laag innerlijk jouw energieveld op.

Onze (partner)relaties zijn grotendeels een spiegeling van onze eigen innerlijke (on)balans in vrouwelijke en mannelijke energie. De (keuze)vrijheid, levensvreugde en kracht die vrijkomt als je blokkades loslaat is een groots cadeau aan jezelf. Je maakt ‘de weg vrij’ voor je Ziel om te incarneren in je lichaam hier op aarde.

BALANCE TO LOVE FULLY

Praktische informatie

3-luik live event ~ Skills of partner love

Tijden: start 09.30 uur en eindtijd +/- 13.00
Investering:
Individuele ticket €275,- inclusief btw, exclusief lunch

De data:

Locatie: Vlinderhuys in Amersfoort.

Dit transformatie programma omvat deelname aan 3 clearing events:

Groep 5 (start 21 september 2021)
Locatie Vlinderhuys Amersfoort

Dinsdag 21 september
Dinsdag 12 oktober
Dinsdag 2 november

SCHRIJF JE HIER IN >

Dit traject doorloop je in essentie individueel. Het is namelijk gericht op het openen van je eigen innerlijke wereld. Uiteraard is het ook zeer geschikt voor partners die samen willen bouwen aan verdieping in hun relatie.

Indien het vanwege de COVID Maatregelen niet mogelijk is om live samen te komen faciliteren wij deze training online.

Previous Next