Online trainingen

Zoek jij concrete bouwstenen voor geluk en innerlijke transformatie? Met onder andere ons online inspiratieplatform willen wij je blijvend inspireren en begeleiden op je eigen pad naar spirituele groei.

Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften waar je je bevindt op je pad. Vaak zijn mensen zich niet bewust van de mogelijkheden van een gelukkig en ontspannen leven. Maar wie dat wel doorvoelt is een enorme geluksvogel!

Graag nemen wij je mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Onze online trainingen bieden je ontwikkelingen op je pad naar spirituele groei.

GRATIS ONLINE CHALLENGE

DEF kleine post

10 daagse online challenge
‘Hoe spiritueel leef jij?’

Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

  • Dagelijks talloze beslissingen
  • ’s avonds niet kunnen slapen
  • Constant blijven piekeren.
  • Luisteren naar je verstand of je gevoel.
  • Je afvragen: ‘wat wil ik nou?

Volg onze online challenge van 10 dagen en wij helpen jou met een stap in de goede richting!

Lees meer >>

ONLINE MEDITATIECURSUS (4 weken)

vierweekse online meditatietraining

Wil jij leren mediteren in slechts 4 weken tijd? Begin dan vandaag met je eerste video! De basis van mediteren wordt je uitgelegd door Robert Bridgeman in een online leeromgeving. Schrijf je vandaag nog in en start direct, de eerste video ontvang je in je persoonlijke online leeromgeving.

Lees meer>>

ONLINE INSPIRATIEPLATFORM

inspiratieplatform

Graag neem ik je mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Het biedt je ontwikkeling op je pad naar spirituele groei.

In dit online inspiratieplatform vind je begeleide meditaties, webinars, podcasts, blogs, vlogs en nog veel meer inspirerende content. Nu voor €6,50 per maand.

Online inspiratieplatform op www.robertbridgeman.nl.

Meer informatie>>

Deel dit!