Online trainingen

Zoek jij concrete bouwstenen voor geluk en innerlijke transformatie? Met onder andere ons online inspiratieplatform willen wij je blijvend inspireren en begeleiden op je eigen pad naar spirituele groei.

Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften waar je je bevindt op je pad. Vaak zijn mensen zich niet bewust van de mogelijkheden van een gelukkig en ontspannen leven. Maar wie dat wel doorvoelt is een enorme geluksvogel!

Graag nemen wij je mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Onze online trainingen bieden je ontwikkelingen op je pad naar spirituele groei.

ONLINE INTENSIVE

7 reden om jezelf te zijn

CHALLENGE: Durf jij 6 maanden de volle commitment met jezelf aan te gaan?

Binnenkort starten we met een nieuwe groep!

Lees meer >>

ONLINE MEDITATIECURSUS (4 weken)

vierweekse online meditatietraining

Wil jij leren mediteren in slechts 4 weken tijd? Begin dan vandaag met je eerste video! De basis van mediteren wordt je uitgelegd door Robert Bridgeman in een online leeromgeving. Schrijf je vandaag nog in en start direct, de eerste video ontvang je in je persoonlijke online leeromgeving.

Lees meer>>

INSPIRATIEPLATFORM

inspiratieplatform

Graag neem ik je mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Het biedt je ontwikkeling op je pad naar spirituele groei.

In dit online inspiratieplatform vind je begeleide meditaties, webinars, podcasts, blogs, vlogs en nog veel meer inspirerende content. Nu voor €6,50 per maand.

Meer informatie>>

Deel dit!