Online challenges

Zoek jij concrete bouwstenen voor geluk en innerlijke transformatie? Met onder andere online challenges willen wij je blijvend inspireren en begeleiden op je eigen pad naar spirituele groei.

Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften waar je je bevindt op je pad. Vaak zijn mensen zich niet bewust van de mogelijkheden van een gelukkig en ontspannen leven. Maar wie dat wel doorvoelt is een enorme geluksvogel!

Graag nemen wij je mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Onze online trainingen bieden je ontwikkelingen op je pad naar spirituele groei.

3 DAAGSE LICHTER LEVEN

Visual3daagse

3 dagen Lichter leven inspiratievideo’s

Start vandaag met de lichter leven 3-daagse videotraining. Dit is een gratis videotraining die jou in drie dagen de inzichten en tools geeft om lichter te leven. Hoe we dat doen? Dat leggen we je kort uit.

Lees meer >>

ALTAZAR CHALLENGE

Visuals_Altazar_400x200pix_0

Online gratis Podcast challenge
‘How grounded and present are you?’

Wil jij ook ervaren wat een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar Altazar is? Meld je dan meteen aan voor de gratis challenge.

Hoever je ook bent in je spirituele ontwikkeling, deze serie podcasts is een prachtige kans om de volgende stap te zetten in je bewustwording en spirituele groei.

Lees meer >>

MASTERCHALLENGE

TCO_branding400x200

Wil jij meer weten over lichter leven en hoe Transformatief Coachen je daarbij helpt? Hoe het je helpt bij het doorgronden van het ‘menszijn’ en hoe het handvatten geeft voor een spiritueel leven met beide benen op de grond?
Of ben jij een lichtwerker en ben je op zoek naar verdieping? Wil je mensen kunnen faciliteren om sneller blokkades te kunnen doorbreken, ongeacht de oorsprong? Of de blokkades nu in dit, of in vorige levens hun oorsprong vinden? Ongeacht in welke dimensie? Op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau?

Dan hebben we speciaal voor jou een kosteloze Masterchallenge Transformatief Coachen ontwikkeld.

Lees verder >

Deel dit!