Online challenges

Zoek jij concrete bouwstenen voor geluk en innerlijke transformatie? Met onder andere online challenges willen wij je blijvend inspireren en begeleiden op je eigen pad naar spirituele groei.

Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften waar je je bevindt op je pad. Vaak zijn mensen zich niet bewust van de mogelijkheden van een gelukkig en ontspannen leven. Maar wie dat wel doorvoelt is een enorme geluksvogel!

Graag nemen wij je mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Onze online trainingen bieden je ontwikkelingen op je pad naar spirituele groei.

3 DAAGSE LICHTER LEVEN

Visual3daagse

3 dagen Lichter leven inspiratievideo’s

Start vandaag met de lichter leven 3-daagse videotraining. Dit is een gratis videotraining die jou in drie dagen de inzichten en tools geeft om lichter te leven. Hoe we dat doen? Dat leggen we je kort uit.

Lees meer >>

ALTAZAR CHALLENGE

Visuals_Altazar_400x200pix_0

Online gratis Podcast challenge
‘How grounded and present are you?’

Wil jij ook ervaren wat een fantastische energiewerker, coach en wijsheidsleraar Altazar is? Meld je dan meteen aan voor de gratis challenge.

Hoever je ook bent in je spirituele ontwikkeling, deze serie podcasts is een prachtige kans om de volgende stap te zetten in je bewustwording en spirituele groei.

Lees meer >>

Deel dit!