Persoonlijke Ontwikkeling | Events, Workshops en Trainingen | Bridgeman

Hieronder vind je een overzicht van alle ‘live’ events, workshops en trainingen die we voor je ontwikkeld hebben, om je te ondersteunen in datgene waar jij nu behoefte aan hebt…

Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, intieme vriendschappen en relaties hebben, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken.

We nemen je graag mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Het biedt je ontwikkeling op je pad naar spirituele groei. Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften en waar je je bevindt op je pad. Bij elke stap kom je dichter bij je zelf en ervaar je dat je lichter gaat leven.

Retraites vind je op onze speciale RETRAITE pagina.
Onze OPLEIDINGEN vind je hier.

SPIRITUELE INTELLIGENTIE

Altazar Rossiter

Diverse data

Wil jij ontdekken wat jouw pad is?  Wil je meer zicht op je onderbewuste afdrukken? Wil je werken aan je overtuigingen en programmeringen die je vaardigheden beïnvloeden? Wil je onzichtbare wonden helen? Wil je je potentie als mens aanspreken?

Meld je dan aan voor de 1-daagse workshop van Altazar Rossiter

Lees meer over deze workshops

LIGHT BODY ACTIVATION CEREMONY

Light Body Activation Altazar Rossiter

Diverse data

De werking van jouw Merkaba wordt bepaald door je persoonlijke vibratie en je mate van ‘aanwezigheid’. Het gericht activeren en afstemmen ervan is een empowerment-proces. Merkaba-velden kunnen mentaal/intellectueel worden geconstrueerd en geactiveerd en de energieën kunnen voor elk doel worden gebruikt.
Merkaba of wel Light Body ‘is’ in essentie een dynamische multidimensionale energiestructuur die jouw ziel draagt.

Hoe bewust activeer en faciliteer jij de trillingsfrequentie van jouw energieveld? Dat leer je van Altazar Rossiter in deze workshop!

Lees meer >>

UNLOCK THE 7 SHADOWS

Rianne_bridgeman400x200unlock7

Transformeer je 7 schaduw energieën die gekoppeld zijn aan het chakra energie systeem en open jezelf volledig voor je eigen levenskracht.

Rianne Manten geeft in 2021 diverse ONLINE workshops

Mensen willen zich gezien, gehoord, geliefd en bemind voelen. Om wie ze zijn. Zijn op zoek naar liefde in zichzelf en in hun omgeving maar deinzen weg voor de blootlegging van hun eigen schaduwkanten.

Het een gaat echter niet zonder het ander. De energie van liefde dwingt tot openen. In dat openen word je zichtbaar. Dit vraagt kwetsbaarheid, moed en vertrouwen.

Dit Transformatie Traject richt zich op het balanceren van de 7 universele menselijke schaduwkanten die verbonden zijn aan ons basis chakra systeem. Dit zijn collectieve resonanties van angst, schuld, schaamte, verdriet, bedrog, illusie en gehechtheid.

Lees meer >>

SKILLS OF PARTNER LOVE

Rianne_bridgeman400x200partnerlove

Diverse startdata

Dit traject richt zich op het openen en verbinden met het volle potentieel van je hart chakra. Vanuit innerlijk evenwicht kunnen verbinden met je partner of relaties. Volledige commitment in een bedding van vrijheid.

Dit transformatie programma omvat deelname aan 3 clearing events

Lees meer over deze workshop

RELEASE YOUR LOVER

saparating_400x200

Diverse data

Grijp de kans om ownership te nemen en je negatieve emoties te transformeren. Heb jezelf weer lief door je op te schonen van de hechting, teleurstelling en verdriet dat jij bij je draagt vanuit de relatie met je ex.

Lees meer >>

INTEGRATION DIVINE UNITY (2-daagse)

Rianne_bridgeman400x200cleansing

18 en 19 september

Rianne faciliteert een unieke tweedaagse intensive die jou uitdaagt om je ten volle te openen en verbinden met jouw innerlijke mannelijke en vrouwelijke energiestromingen. Vanuit deze staat van zijn ervaar jij een krachtig evenwicht, van waaruit jij jezelf kunt verbinden met jezelf, partner of andere relaties. Daardoor worden je relaties stabieler en sterker: zowel de emotionele, spirituele en mentale, maar ook de fysiek intieme relaties die je aangaat.

Lees meer >>

BETER ADEMEN

Start vandaag met ademen

Heb jij behoefte aan meer rust? Kun jij wel wat extra energie gebruiken? Of verlang jij naar meer ontspanning, gezondheid en harmonie in je leven? Weet je dat je dat kunt bereiken met ademoefeningen?

Het klinkt simpel, maar werkt uiterst effectief.

Vanuit uiteenlopende bekende ademtechnieken plus haar eigen kennis en ervaring ontwikkelde Marleen van den Hout een originele ademmethode die jou helpt ontspannen en in je kracht zet. Je past de oefeningen makkelijk toe in je dagelijks leven. 

Lees meer >>

CLEASING SEXUAL ENERGY

Rianne_bridgeman400x200cleansing

Diverse data

HEAL | the art of vulnerable intimacy

Er is veel te ontdekken over sex en seksualiteit ook vanuit spiritueel perspectief. Het is een poort naar versmelting met elkaar en de grotere eenheid. Maar energetisch gezien kan de energetische uitwisseling onderling je ondermijnen en flink uit balans halen als je, je systeem niet ‘opschoont’ en met bewustzijn kiest wanneer je vrijt, met wie en vanuit welke behoefte.

Lees meer >>

Lees hier alles over onze online training en start direct! Klik hier voor meer informatie.
Volg je liever eerst een online Challenge? Klik dan hier voor meer informatie
Of kom je een retraite volgen in Zuid Frankrijk? Klik dan hier voor meer informatie.

Deel dit!