Persoonlijke verdieping

Hieronder vind je een overzicht van alle ‘live’ events, workshops, trainingen of retraites die we voor je ontwikkeld hebben, om je te ondersteunen in datgene waar jij nu behoefte aan hebt…

Authentiek zijn – jezelf zijn is wat ieder mens diep van binnen graag wil. Zonder schaamte en schuldgevoel, zonder onzekerheid en angst door het leven gaan. Echt genieten, intieme vriendschappen en relaties hebben, weten wat je wilt en hoe je het gaat bereiken.

We nemen je graag mee in de oneindige mogelijkheden en bouwstenen van innerlijke transformatie. Het biedt je ontwikkeling op je pad naar spirituele groei. Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften en waar je je bevindt op je pad. Bij elke stap kom je dichter bij je zelf en ervaar je dat je lichter gaat leven.

LICHTER LEVEN GROEPSTRAINING

Lichter leven training

Het Lichter leven programma is een volledig programma dat alle onderdelen omvat die je nodig hebt om een goed fundament voor een Lichter Leven te leggen. Het programma helpt je in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Je leert je volledige potentieel te benutten en ontdekt wat je nu eigenlijk wilt met je leven.

Lees meer >>

START VANDAAG MET ADEMEN

Creëer rust in je hoofd, energie in je lijf en ontspan. Los zo nodig hyperventilatie of benauwdheid op, stop malende gedachten, wees je stress de baas, verhoog je concentratie, ga astma te lijf, verbeter je sportprestaties, reinig je lichaam, stimuleer je immuunsysteem, verdiep je nachtrust, laat hoofdpijn gaan, ontwikkel je zelfvertrouwen en versterk je intuïtie.

Lees meer >>

KOM IN JE KRACHT

Je hebt een droom. Je wilt iets al heel lang, maar de stelt de eerste stap steeds uit. Heb je je weleens afgevraagd wat het is dat jou tegenhoudt die eerste stap te zetten? Wat zijn jouw obstakels? En heb je je weleens afgevraagd wat je nou eigenlijk precies nodig hebt om die gewenste situatie, die droom te bereiken? Door de cursus Kom in je Kracht te doen, leer in je in 1 dag wat jij kunt doen om jouw gewenste situatie te bereiken.

Lees meer >>

MEDITATIE STILTEDAG

Wil je je verder verdiepen in meditatie en nog meer voordelen ervaren? Dan is de workshop Meditatie verdiepingsdag wellicht iets voor jou.  Mediteer je al langer? Dan is deze verdiepingsdag een mooie aanvulling en een mooi cadeau aan jezelf. Door constant afwisselende oefeningen leer je jezelf beter kennen op een hele bijzondere manier. De dag is ontworpen om je meditatie proces enorm te verdiepen en te versnellen. De training wordt gegeven door Patricia Lie, onze zeer ervaren meditatietrainer

Lees meer >>

ADEM VERDIEPINGSDAG

Een dag van veel doen en ervaren! Op de Adem Verdiepingsdag gaan we er van uit dat de theorie je bekend is en jij de BAM al een tijd geoefend hebt. Vanuit die basis duik je dieper in de techniek, breng je nuances aan en haal je nog meer rendement uit de oefeningen. Ook voeg je nieuwe elementen toe.

Lees meer >>

SPIRITUELE INTELLIGENTIE

Altazar opleiding

Zou je graag meer zicht willen hebben welke onderbewuste afdrukken, overtuigingen en programmeringen je vaardigheden beïnvloeden? Welke onzichtbare wonden koester je en weerhouden je ervan om je volledige potentie als mens aan te spreken?

Kom dan naar een 1-daagse Spirituele Intelligentie workshop van Altazar Rossiter.

Lees meer >>

RETRAITE SPANJE

Stel je voor, een week lang stralend weer, leuke gelijkgestemde mensen om je heen. Relaxen bij het zwembad, lekker eten en drinken, strand. In deze ontspannen setting werken aan jezelf, aan je passie, aan je blokkades, aan overtuigingen die scheef zitten, kortom aan dat wat je tegenhoud de beste versie van jezelf te zijn. Dagelijks staan er yogalessen, meditaties (op de locatie of op het strand) en persoonlijke ontwikkelingssessies op het programma. Daarnaast zijn er massages bij te boeken en is er genoeg ruimte om te relaxen bij het zwembad om of te wandelen.

De retraite van 2018 zal plaatsvinden in de week van 2 juli.

Bewaren

Retraite in Spanje

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit!